bla-bla
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

8a grapsw ki egw!

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

8a grapsw ki egw! Empty 8a grapsw ki egw!

Δημοσίευση  pinelopaki Κυρ Ιαν 20, 2008 7:10 pm

AUTO MOU SYNEVY PERSI TO KALOKAI STO CAMPING!:

opws kai ka8e mera egw kai i kolliti-3aderfi m pigame gia mpanio stn kontini parakia.tn wra pou empaina mesa vlepw dipla m na me koitazei entona enas kouklos! pale kyriolektika exasa to xrwma m otann eniwsa na me koitaei toso entona!kanw mia voutia kai apomakrinomai epitides.autos omws dn to vazei katw! monkey erxete 3ana kai me plisiazei auti ti fora perissotero...

na synexisw???? What a Face What a Face Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
pinelopaki
pinelopaki

Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 13/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

8a grapsw ki egw! Empty Απ: 8a grapsw ki egw!

Δημοσίευση  _MaRiLoOcKa_ Κυρ Ιαν 20, 2008 7:11 pm

fycika azapimou :wiiiii1: :wiiiii1: :wiiiii1: :wiiiii1:
_MaRiLoOcKa_
_MaRiLoOcKa_

Αριθμός μηνυμάτων : 135
Registration date : 07/01/2008

Δημοσίευση  pinelopaki Κυρ Ιαν 20, 2008 7:28 pm

egw prospa8isa na 3efigw 3ana alla dn mporesa i mallon dn i8ela Neutral dn 3erw eniosa apo tn proti stigmi enan kompo sto stomaxi m :angel: dn i3era an tn erwteu8ika scratch mou milise kai me rwtisa pws me lene.tu apantisa kai m eipe ki autos.arxisame na milame kai fainotan poli kalo paidi :rabbit:xarika!mou efe3e pali skeftika!vgikame apo tn 8alassa gia na tas poume kalytera e3w.

(auto egine telos augoustou me arxes septemviou)

arxisame na milame gia diafora 8emata...!!!itan teleios! flower flower mexri pou ir8e mia panemorfi psili galanomata kai tn ekane na sernrete sta podia t Twisted Evil Twisted Evil omws an to skefteis omws ki egw kapws etsi eimai 3an8ia galanomata scratch scratch molis pigane ligo para pera (dld molis tn pire auti!)tou ormi3e kai tn filise Sad Sad trela8ika!dn mporei na einai etsi aftos! Mad Mad i8ela na paw mes tn 8alassA na pnigw!imona toso xazi?

meta apo afto efyga kai pira mazi m kai ta rouxa t kai ola t na tou di3w egw! affraid otan eftasa stin skini m arxisa na klew!skeftomouna pws gt auti na mporei na tous travaei olous ki egw oxi? Evil or Very Mad to vradi egina mia koukla kai piga sto clampaki pou eixe pio pera(eimoun sigouri oti 8a itan ekei!)piga kai ida auti na tou zouzounizete! confused mou erxotan na tn pni3w!pira ton proto tis ilikias m pou eida kai tn filisa mprosta tous!emeine autos me anoixto to stoma! Twisted Evil Twisted Evil auto i8ela ki egw!

na synexisw? cheers rabbit :bravo1: :aaaa1: :wiiiii1:
pinelopaki
pinelopaki

Δημοσίευση  _MaRiLoOcKa_ Κυρ Ιαν 20, 2008 7:45 pm

CINEEEEEEEEEEEEEXICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
_MaRiLoOcKa_
_MaRiLoOcKa_

Αριθμός μηνυμάτων : 135

Δημοσίευση  **stephani* Κυρ Ιαν 20, 2008 7:51 pm

sinexise!!! :wiiiii1: :bravo1:
**stephani*
**stephani*
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 166

https://poli-bla-bla.forumgreek.com

Δημοσίευση  pinelopaki Σαβ Ιαν 26, 2008 5:41 pm

tcakonontai agalitcaaa monaxouli monaxouli inlove c00l :p ntlepomai aaaaaaaaaaaaaaa minmklaic jumPp :snif1: διαμαρτύρωμαι Red X  mozilla firefox :aaaa1: thanks bubblegum *muah* :wiiiii1: mia wra kaneis broxi cherry dancing I am in love Laughing hystericall finger of glory Angel/Devil cry... Hello mprabo eisaste foveres!pou tavridkete?kai twra sto 8ema mas:
afou tn filisa tn pira kai ka8isa mazi tou sto dipplano trapezi apo autous! finger of glory etsi 8a tous di3w egw!!to 8ema einai oti to agori pou filisa fainotan na exei dagwsei tn lamarina mazi mou... *muah* dn i3era ti na kanw! kka8e mera mou ginotane kolitsida!polu spastikos! broxi omws meta arxisa na to skeftomai mazi tou gt o allos malon i8ele na me ekdiki8ei kai pige kai ta eftiakse me tn alli tn 3an8opsira! :snif1: minmklaic eutuxws pou eixa kai tn 3adetrfi m na me parigorei!mono pou pia dn mporouse alo gt vrike ki auti agori cry... ti na ekana moni m e?to pira apofasi 8a paw kai 8a tou milisw na tou pw oti olo auto einai mia koroidia! mprabo piga stn skini t kai tou ta e3igisa ola!me to n kai me to s! Neutral mou efyge ena varos toulaxiston!mou eipe oti twra amesws paei na paratisei tn alli gia na eimaste 3ana mazi! I am in love itan ena aggelos!!!twra tn agapousa akoma perissotero...!!meta apo mia vdomada erwta irhe i wra gia na figoume cry... dn ka8olou oreksi oute gia na faw oute gia tpt :snif1: mexri pou me pire!fwtistikan ola gyrw m!alla t mou eipe dn 8elete na kserete~!

na cynexicw? :lol1:
pinelopaki
pinelopaki

Δημοσίευση  **stephani* Τρι Ιαν 29, 2008 5:41 pm

oraio einaii!!! mprabo
sinexise!!!!!!!!!!!!!! Razz dancing :snif1:
**stephani*
**stephani*
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 166

https://poli-bla-bla.forumgreek.com

Δημοσίευση  pinelopaki Τρι Ιαν 29, 2008 7:32 pm

na xwrisoume leei! aaaaaaaaaaaaaaa dn i3era t na kanw t to ekleisa sta moutra! minmklaic mt aapo mia vdomada eimoun sta idia xalia kai se xeirotera!imoun arrwsti...eixa pyreto.telika otan egina kala piga sxoleio...kai 3afnika tn ida mprosta m!paidia dn ginete lew exw paresuiseis...!!etsi opws irtha etsi efyga!!!eipa stous goneis m na me pane se allo sxoleio!etsi ki egine ka8ws pernage o kairos imoun oso na peis kalutera!!dn ekana files monaxouli dn eixa ore3ei gia filies!SE PERIPOU ENA MINA TN EIXA 3EXASEI(EPITELOUS SKEFTIA!)EKEI TELEIOSAN OLA KAI PIKRES KAI XARES!VRIKA ENA POLU GLIKO AGORI KAI EIMAI OS SYMERA MAZI T! ntlepomai TN AGAPW KAI 3ERW OTI ME AGAPAEI!!!ITAN LIGO MIKRI E?
VASIKA SAS TA EIPA PERILIPTIKA....!
pinelopaki
pinelopaki

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης