bla-bla
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΝΑ ΓΡΑΨΩ????

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

ΝΑ ΓΡΑΨΩ???? Empty ΝΑ ΓΡΑΨΩ????

Δημοσίευση  tsikoulini Παρ Ιαν 18, 2008 3:41 pm

[b][i]Ε? Τι λέτε να γράψω την ιστορία μου με τον (ας πούμε Χρήστο), να μου πείτε και τη γνώμη σας???????????????? Rolling Eyes Rolling Eyes
tsikoulini
tsikoulini

Αριθμός μηνυμάτων : 14
Registration date : 10/01/2008

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

ΝΑ ΓΡΑΨΩ???? Empty Απ: ΝΑ ΓΡΑΨΩ????

Δημοσίευση  _MaRiLoOcKa_ Παρ Ιαν 18, 2008 4:10 pm

fycika vle Very Happy Very Happy Very Happy :friends1: :friends1: :friends1: :friends1:
_MaRiLoOcKa_
_MaRiLoOcKa_

Αριθμός μηνυμάτων : 135
Registration date : 07/01/2008

Δημοσίευση  tsikoulini Παρ Ιαν 18, 2008 4:52 pm

Λοιπόν..............

Βρισκόμαστε στις 26 Δεκεμβρίου του 2006, είμαι στο μαγαζί της μητέρας μου (εχει μαγαζι ΠΡΟ-ΠΟ) και την βοηθάω, κάποια στιγμη μπλοκαραν οι μηχανες και δεν γινοταν τίποτα οπότε έπαιζα στον υπολογιστή. Ξαφνικα όπωσ καθόμουν μπαινει μέσα ένα αγόρι, το οποίο ειναι ΘΕΟΣ με όλη τη σημασία της λέξεως. Μπαίνει λοιπον μέσα και κάθετε απέναντι μου. Αρχίσαμε να κοιταζομαστε συνεχεια, και αφού κοιταζομασταν για κανενα 45λεπτο (αληθεια λεω τοσο ηταν) πήγα στην κουζινουλα να βαλω χυμο να πιω. Τεσπά βαζω το χυμο και παω στις μηχανες, αφήνω το χυμο σηκώνω το κεφάλι και................................................................................................................... τον βλέπω φατσα καρτα μπροστα μου (ποιο μπροστα μου δεν γίνετε, βλέπετε ηταν αυτος ο αναθεματισμένος ο πάγκος lol! ) φυσικα εκει την ώρα πάγωσα και δεν εβγαλα μιλια. Με χαιρετισε και μετα αρχίσαμε να μιλαμε και λέγαμε βλακείες. γελασαμε πολυ, βασικα μου εσπαγε τα νευρα ενας φιλος του που ήθελε να φύγουν και όλο γκρινιαζε αλλα ευτυχώς ο ''Χρήστος'' δεν τον ακουγε και εμεις συνεχίσαμε να μιλάμε (εντω μεταξύ όλα αυτά χωρίς να συστηθουμε), αλλα κάποια στιγμη επρεπε να φυγει και εφυγε.
Εκει απογοητεύτηκα γιατί νόμιζα οτι ολα τελείωσαν εκει αλλα όπως είπα πριν ΝΟΜΙΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ Τι λετε σας άρεσε η αρχη. Τώρα δεν γίνονται και πολλα αλλα μετα απο λίγα μεροι ακόμα είναι τα καλά. Αν θελετε βέβαια δεν συνεχιζω.
tsikoulini
tsikoulini

Δημοσίευση  pinelopaki Κυρ Ιαν 20, 2008 6:51 pm

synexise!!!! Razz Razz Razz Razz Razz
pinelopaki
pinelopaki

Αριθμός μηνυμάτων : 77
Registration date : 13/01/2008

Δημοσίευση  **stephani* Κυρ Ιαν 20, 2008 7:50 pm

oraio einai sinexise!! Razz affraid lol!
**stephani*
**stephani*
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 166

https://poli-bla-bla.forumgreek.com

Δημοσίευση  _MaRiLoOcKa_ Κυρ Ιαν 20, 2008 7:52 pm

the story must go on(of course)
_MaRiLoOcKa_
_MaRiLoOcKa_

Δημοσίευση  **stephani* Κυρ Ιαν 20, 2008 7:56 pm

Smile Very Happy Laughing :pp1: :wiiiii1:
**stephani*
**stephani*
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 166

https://poli-bla-bla.forumgreek.com

Δημοσίευση  tsikoulini Κυρ Ιαν 20, 2008 10:08 pm

Sas euxaristo para poli gt nomiza oti den sas arese. Loipon grafo kai to allo meros kai to bazo sto forum Very Happy Razz flower :smile1:
tsikoulini
tsikoulini

Δημοσίευση  _MaRiLoOcKa_ Τρι Ιαν 29, 2008 7:28 pm

aNtE kAlE
AnIpOmOnOoMe GiaTiN CiNExeIA Riiiii
_MaRiLoOcKa_
_MaRiLoOcKa_

Δημοσίευση  tsikoulini Τετ Ιαν 30, 2008 4:46 pm

Χίλια συγνώμη που άργησα τοσο αγαπες μου, παρακάτω είναι η συνέχεια.

Λοιπόν............

Επειτα από 2 μαρτυρικές εβδομάδες που πέρασαν χωρίς να τον δω και πρήζοντας τις κολλητές (ε ποιές άλλες θα την πλήρωναν? lol! ) ωστέ να μάθουμε το ονομά του, κάτι που είναι αδύνατο γιατί τον είδα χωρίς τις κολλητές μου.
Και αφού έπεσε σε κατι σαν κατάθλιψη ήρθαν οι κολλητές μου στο σπίτι μου γιατί έλεγαν ότι έπρεπε οπωσδήποτε να βγω εξω και να πάρω λιγο αέρα και γιατί δεν γίνετε να στεναχωρίεμαι για κάποιον που ούτε καν το ονομά του δεν ξέρω. Τεσπά για να μην τα πολυλογώ με βαλανε κατω και με το ζορι καθόντουσαν και μου κανανε τα μαλλια, αφού με ετοιμάσανε πήγαμε στο Play n' Laugh καθήσαμε , καναμε βλακείες και στο τέλος σηκωθήκαμε να φύγουμε και όπως προχωράμε περνάμε δίπλα από 1 τραπέζι και ακούω ένα "ΓΕΙΑ" κοιτάω και................................................... τον βλέπω, ναι τον βλέπω να κάθεται εκεί με το τέλειο άσπρο μπλουζάκι του που του πάει τοσο πολύ!!!! Στην αρχή πάγωσα και μετα λεέω "ΓΕΙΑ", λέει "ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ", λέω "ΚΑΛΑ ΕΣΥ?", λέει "ΚΑΛΑ ΜΟΡΕ ΒΑΡΕΜΑΡΑ", και τελωσ πάντων στο τέλος λέω "ΟΚ ΤΑ ΛΕΜΕ" και φεύγω προχωρά σταματάω για να ερθουν και οι κολλητες μου, και βλέπω τη Δημητρα να σταματαει στο τραπέζι και να χαιρετιουνται επαθα ενα σοκ και όταν 'ηρθε της λέω "Δήμητρα τον ξέρεις?" και μου λέει "τον Χρηστάκη δεν ξέρω, κάνουμε μαζι μαθηματικα" λεω "Ε? και τοσο και ρο βρε βουρλο δε καταλαβες οτι ελεγα αυτόν" και λέει "Που θες να ξέρω ότι ήταν αυτός". Ε εντάξει δεν είχε και άδικο η κοπέλα (Δημητρούλα μου και πάλι συγνώμη που σε εβρισα εκείνη τη μερα)

Υ.γ Κορίτσια πρε΄πει να βγω απο το κομπιουτερ αργότερα η συνέχεια. Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsikoulini
tsikoulini

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης